Live Coverage || Mark Lanegan @ Gagarin 205, 30/11/2019

Ο Αμερικάνος μουσικός Mark Lanegan βρέθηκε στη σκηνή του Gagarin 205 το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019. Στη σκηνή μαζί του βρέθηκαν οι Έλληνες Dustbowl.


Όταν οι Dustbowl ανέβηκαν στη σκηνή, υπήρχε ήδη αρκετός κόσμος στο χώρο. Η μπάντα είχε τον ήχο με  το μέρος τους -τα φώτα όχι και τόσο- αλλά δεν φάνηκε να τους επηρεάζει ιδιαίτερα και έπαιξαν ένα πολύ ενδιαφέρον show.
Το Gagarin ήταν πια ασφυκτικά γεμάτο. Ο Mark Lanegan έκανε αγέρωχος την είσοδό του στη σκηνή, σε μια σχεδόν μυστικιστική ατμόσφαιρα. Τα ελάχιστα φώτα βρίσκονταν κυρίως επάνω στους μουσικούς του, αφήνοντας τον καλλιτέχνη με το χαρακτηριστικό γρέζι να ερμηνεύει σχεδόν αποκομμένος από τον περίγυρό του, σαν μέσα στο κουκούλι του. Για τα επόμενα 70 περίπου λεπτά, ο κόσμος διασκέδαζε στο ρυθμό της μπάντας η οποία ήταν εξαιρετική, αν και η αλληλεπίδραση που ο ίδιος ο Lanegan είχε μαζί τους ήταν ελάχιστη, εξαιρουμένων ίσως μερικών "thank you" εδώ κι εκεί. Το γεγονός ωστόσο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ήταν το όταν πριν και μετά το encore ο τραγουδιστής εγκατέλειψε τη σκηνή σχεδόν βιαστικά, χωρίς καν κάποια αποφώνηση ή να αποχαιρετήσει το κοινό. Παρολ'αυτά, η βραδιά μας ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και άξιζε την αναμονή, κι ελπίζουμε ότι ο Mark Lanegan θα επιστρέψει σύντομα πίσω στην Ελλάδα.

All pictures courtesy of Arte Likethat photo.




















Share on Google Plus

0 σχόλια :

Post a Comment