Live Coverage || Judge, My Turn, Malignant @ AN Club (28/9/2019)

Ένα από τα πλέον αναμενόμενα live της σαιζόν 2019-2020, αυτό των θρυλικών Judge, έλαβε χώρα στο γνωστό υπόγειο της Σολωμού στις 28 Σεπτεμβρίου. 

Η πρώτη ανακοίνωση της περιοδείας συμπεριλάμβανε και τους World Be Free, το πρότζεκτ μελών των Terror, Strife, Judge και Envy, στην πρώτη τους υπερατλαντική βόλτα. Δυστυχώς, η μπάντα αναγκάστηκε κάποιες μέρες νωρίτερα να ακυρώσει τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις της λόγω προβλημάτων υγείας του Scott Vogel -κι ας είμαστε ειλικρινείς, παρά τις get-well-soon ευχές, η είδηση δεν έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά από τους οπαδούς τους ανά τας Ευρώπας. Παρολ'αυτά, η συναυλία στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε κανονικά, με τα προγραμματισμένα supporting acts, τους My Turn και τους Malignant.



Πρώτοι στη σκηνή βρέθηκαν οι ανερχόμενοι Malignant. Παρά το νεαρό της ηλικάς τους, μετρούν ήδη συμμετοχές σε αρκετές διοργανώσεις και κάθε τους εμφάνιση είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη. Το γεγονός ότι έπαιξαν μπροστά σε σχεδόν μηδαμινό κοινό, που ως επί το πλείστον αποτελείτο απο φίλους τους, δεν έδειξε να τους πτοεί. Αντιθέτως, το κουιντέτο κοπανήθηκε ανηλεώς, παρουσιάζοντας και δύο νέα κομμάτια κατά την έξοδό τους από τη σκηνή. Σοβαρά, αν δεν τους έχετε ήδη τσεκάρει, κάντε το.
Σειρά είχαν οι φίλοι μας, οι My Turn, σε ένα από τα σπάνια πλέον live τους στην Αθήνα. Με διαφορετική σύνθεση αυτή τη φορά, η μπάντα ξεκίνησε αρκετά δυναμικά μέχρι που τους πρόδωσε η κιθάρα στα πρώτα κομμάτια. Με τη γρήγορη επέμβαση των Malignant,  ωστόσο, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και οι Βολιώτες συνέχισαν κανονικά με το set τους. 
Δεν καταλαβαμε πώς και πότε γεμισε ο χώρος μεταξύ MT και Judge αλλά περί τα 170 άτομα συγκεντρώθηκαν να αποθεώσουν τους Νεοϋορκέζους βετεράνους κι η βραδιά είχε όλα τα φόντα να είναι καταπληκτική. Οι Judge ανέβηκαν φορτσάτοι στη σκηνή υπό τους ήχους του Imperial March και, γνωρίζοντας ότι είχαν την προσοχή όλων στο χώρο, ξεκίνησαν με μια δυναμική εφάμιλλη της φήμης τους. Σταδιακά ο κόσμος μπροστά στη σκηνή (και οι 10!), ξεκίνησε να κινείται με τους ρυθμούς της μπάντας, σκαρφαλώνοντας στο κάγκελο για να τραγουδήσει με τον Mike Ferraro και να επιδίδεται στο περιστασιακό hardcore dancing. Οι Αμερικάνοι έδειχναν να ευχαριστιούνται το θέαμα, όχι όμως και το no man zone πέταλο που είχε σχηματιστεί γύρω απο το χώρο, τονίζοντας με όχι ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο την απόσταση ανάμεσα στους συμμετέχοντες στη δράση και τους παρευρισκόμενους. Όταν πλέον και η τελευταία απόπειρα να πλησιάσει περισσότερος κόσμος τη σκηνή απέτυχε, οι Judge κάναν τη μεγάλη έξοδο μετά από σχεδόν μία ώρα. 
Όπως πολύ σωστά σχολιάστηκε αργότερα, οι Judge δίκασαν, και είναι πολύ κρίμα που η επίσκεψή τους, η οποία ήταν πραγματικά από εκείνες που δεν χάνονταν, δεν έτυχε της προσοχής που της άξιζε.


All pictures courtesy of Dearohwell Photography



















Share on Google Plus

0 σχόλια :

Post a Comment