Οι Δαιμονία Νύμφη επιστρέφουν στο Piraeus 117 Academy


Ένα χρόνο μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι Δαιμονία Νύμφη επιστρέφουν στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν κομμάτια από όλες τις δισκογραφικές τους δουλειές αλλά και καινούργιο ακυκλοφόρητο υλικό. Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου θα ανέβουν στη σκηνή του Piraeus 117 Academy.

Από τη στιγμή που οι Δαιμονία Νύμφη πρωτοεμφανίστηκαν στα καλλιτεχνικά δρώμενα έως σήμερα, παραμένουν μια μοναδική περίπτωση συνδυασμού διονυσιακής έκστασης και θεατρικής τελετουργίας.
Έχοντας ταξιδέψει με τις αρχαίες λύρες τους στα πιο δημοφιλή μεσαιωνικά, folk, fairy world και παγανιστικά φεστιβάλ της Ευρώπης και Αμερικής αλλά και στις θεατρικές σκηνές του Λονδίνου, οι Δαιμονία Νύμφη αποτελούν πλέον μια κολεκτίβα μουσικών και χορευτών, από διαφορετικές γωνιές του κόσμου, που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν πάνω στη σκηνή μια μυστικιστική βακχική τελετουργία.

Μία ημέρα πριν την εμφάνισή τους στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα, οι Δαιμονία Νύμφη θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theatre (Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου).


Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας ξεκίνησε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

Τιμές εισιτηρίων
Early bird: 12 ευρώ
Μετά την εξάντληση των early bird εισιτηρίων
η τιμή προπώλησης θα διαμορφωθεί στα 14 ευρώ
Η τιμή εισιτηρίου στο Ταμείο θα είναι 16 ευρώ

Σημεία Προπώλησης
Online:

Φυσικό σημείο
Hunter Agency | Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς) | Τηλ.: 210 360 8366

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Post a Comment