Live Coverage || Orange Goblin, Sadhus @ Fuzz Live Club, 21/9/2019

Οι γερόλυκοι Orange Goblin επέστρεψαν στην Αθήνα στις 21 Σεπτεμβρίου για μια εκρηκτική συναυλία στο Fuzz. Μαζί τους ήταν οι Sadhus "The Smoking Community". 



Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που είδα τους Sadhus ζωντανά, οπότε σίγουρα ήταν ευχάριστο και πολύ αναγκαίο τούτο το catching up. Η μπάντα ήταν η ορθότερη επιλογή να ανοίξει αυτή τη συναυλία, καθώς δεν άργησαν να ζεστάνουν τον κόσμο που είχε έρθει από νωρίς και, φυσικά, να ενθουσιάσουν όσους γνώριζαν ήδη το υλικό τους.

Οι Orange Goblin κυκλοφόρησαν τον τελευταίο τους δίσκο, "The Wolf Bites Back", πέρυσι κι έκτοτε έχουν επιδοθεί σε ένα εκτενές touring cycle. Έχοντας χάσει την εμφάνισή τους στο Desertfest του 2017, μέτραγα ήδη 5 χρόνια απότην τελευταία μου επαφή με τους Άγγλους -και σίγουρα η μετάβαση από το AN Club στο Fuzz δεν πέρασε απαρατήρητη. 
Το μαγαζί είχε πλέον γεμίσει αρκετά όταν το κουαρτέτο ανέβηκε στη σκηνή και οι οπαδοί τούς επεφύλασσαν μια πολύ θερμή υποδοχήΟ ενθουσιασμός ήταν έκδηλος από την πρώτη νότα, με τη μπάντα να ξεκινά με φουλ γκάζι και νεύρο. Ο πρόσφατος δίσκος είχε την τιμητική του, αλλά δεν κυριάρχησε στο setlist όπως περίμενα. Οι επιλογές κομματιών από ολόκληρη τη δισκογραφία τους έκαναν την εμφάνιση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα -και φυσικά, το προσωπικό αγαπημένο "Red Tide Rising" για το κλείσιμο τούς έδωσε extra points of awesomeness. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να βλέπεις μια μπάντα να περνάει τόσο καλά όσο και το κοινό της σε μια συναυλία -ειδικά όταν, ε, δεν αποτελείται κι από πιτσιρίκια- και να τα δίνει όλα στη σκηνή συνεχίζοντας να παράγει ενέργεια και τόνους ιδρώτα ακάθεκτη, κάνοντας αμέτρητα high fives με τον κόσμο στις πρώτες σειρές. 
H τρίτη συνάντηση της γράφουσας με τους Orange Goblin ήταν ακριβώς τόσο καλή όσο κ οι προηγούμενες. Οι αειθαλείς Βρετανοί ήλθαν, είδαν και νίκησαν ακόμα μια φορά, αφήνοντάς μας με όμορφες αναμνήσεις και με το πλέον δυναμικό ξεκίνημα για το Σαββατόβραδό μας.

All pictures courtesy of Dearohwell photography.



















Share on Google Plus

0 σχόλια :

Post a Comment